Pallomyllyssä vauhtia ja vilskettä

Mitä liikunnan iloa ja riemua! Tuhannet pienet ja isot jalat pinkoivat rasteilta toiselle perinteisessä lokakuun Myllypuron Pallomyllyn sisäsuunnistuksessa. Korona pakotti yhden vuoden tauolle, mutta kaikkien iloksi tänä vuonna HS:n tarmokkaan seniorijoukon organisoima ja toteuttama tapahtuma onnistui jälleen.  

Pallomyllyn sisäsuunnistus toteutettiin yhden viikon aikana. Hallissa vieraili päivittäin koululuokkia, iltaisin seuran lapsia, nuoria, aikuisia ja Märskyn urheilijoita. Ratoja oli tarjolla neljä, taitotasoltaan erilaisia ja pituudeltaan 500 – 900 m. Alussa ja lopussa leimattiin emit ja tulosten purussa nähtiin kauan suorittamiseen oli mennyt aikaa. Ratoja sai pinkoa niin monta kuin määrätyssä ajassa ehti tai jaksoi. Tärkein oppi oli ennen radalle singahtamista oli “pidä kartta oikeinpäin kädessä”. Sillä pääsi jo pitkälle eikä eksymään hallissa päässyt.

Ensi vuonna taas uudestaan. Koulusuunnistukset jatkuvat kouluilla, seuran tarjoamista mahdollisuuksista voit lukea lisää koulusuunnistussivuilta, huomioi myös koulukartat, joita on tulostettavina pdf:nä jo 20 kpl.

https://helsinginsuunnistajat.fi/koulusuunnistukset/