Nuorten valmennusryhmään haku auki 1.11. asti

Helsingin Suunnistajien 14-18 -vuotiaiden (2004-2008 syntyneiden) nuorten valmennusryhmän haku on avattu. Vastausaikaa on 1.11. asti. Haku on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti harjoitteleville SM-kisoissa kilpaileville nuorille suunnistajille mutta toimintaan voi osallistua myös ilman kilpailullisia tavoitteita omien aikaresurssien mukaan.

Valmennusryhmän kauden 2022 ryhmämaksu on 200 euroa ja se sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura maksaa ryhmämaksun maksaneiden osallistumismaksut kilpailuihin rastiviikkoja lukuun ottamatta. Ryhmämaksu oikeuttaa tukeen seuran järjestämien leirien ja kilpailumatkojen osalta (leireistä ja matkoista kuitenkin leiri-/matkakohtainen omavastuu) sekä seura-asutukeen. Ryhmään kuuluvien urheilijoiden kanssa tehdään urheilijasopimukset, joissa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet.

Vaihtoehtoinen ryhmämaksu on 100 euroa, mikä sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset, suunnistusleirien harjoitukset sekä viestiosallistumiset seuran valitsemissa joukkueissa. Vaihtoehtoiseen ryhmämaksuun ei sisälly henkilökohtaisten kilpailuiden osallistumismaksuja, seuran leiri- ja kilpailumatkoja eikä seura-asutukea.

Ryhmään kuulumisen edellytyksenä on nuoren oma halu sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin.

Vuoden 2022 toimintaan voit ilmoittautua mukaan. Huom linkki suljettu. 1.11.2021 mennessä. Ryhmään voi hakea myöhemminkin kauden aikana ottamalla suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin.

Lisätietoja ryhmään hakemisesta antaa Sari Kallela (040 723 1010) Marko Rajala (040 556 6654)

Lue lisää nuorten valmennusryhmän sivulta sekä HS:n valmennuksen periaatteista valmennuksen sivuilta