Halikossa kauden päätösviesti

Syyskausi huipentui sunnuntaina 10.10. seurajoukkueiden Halikko-viestiin, jossa Helsingin Suunnistajien ykkösjoukkue nousi jännittävän ja nousujohteisen suorituksen jälkeen upeasti toiselle sijalle. Ankkuri Olli Ojanaho lähti osuudellensa kuudentena ja rynnisti loppurasteilla neljän joukkueen ohitse. Vain voittaja Tampereen Pyrintö ehti karata maaliin aiemmin. HS:n kakkosjoukkue tuli maaliin sijalla 23.

Helsingin Suunnistajat saivat jalkeille ja osallistumaan ennätysmäärän joukkueita, kilpajoukkueita neljä ja kaksi kuntojoukkuetta. Hyvä joukkuemäärä ja onnistuneet suorituksen mahdollistivat sen, että HS voitti myös seurojen välisen “paras seura kilpailun”, jossa seura saa pisteitä kilpajoukkueiden sijoitusten mukaan.

Aikaisemmin samana päivänä juostiin 13-vuotiaiden tyttöjen ja 12- vuotiaiden poikien Halikko-juoksu, jossa erityisesti HS:n tytöt pärjäsivät erinomaisesti. Tyttöjen sijoitukset: Aada Sauso 1. Lotta Lehtinen 2. ja Alina Siivola 5. ja Manja Harjamäki 9.

http://www.angelniemenankkuri.com/halikkoviesti_2021/

Artikkelin pääkuva Marko Rajamäki