Viestiliigan 2021 kausi päätökseen Kirkkonummella – HS hyvässä vireessä tälläkin kertaa

Viestiliiga kauden 2021 päättänyt finaali juostiin Siuntiossa Kirkkonummella 18.9 varsin vauhdikkaassa maastossa. Kilpailut olivat samalla myös 50 vuotta täyttävän suunnistusseura Lynxin juhlatapahtuma.

Pimenevässä illassa juostu miesten finaalissa HS:n miehet suunnistivat vakuuttavasti. Ykkösjoukkue, jossa tällä kertaa juoksivat Veli Kangas, Olli Ojanaho ja ankkurina Topi Syrjäläinen tuli maaliin upeasti toisella sijalla. HS2 joukkue oli kuudes ja HS3 12.

Viestiliigan kokonaiskilpailun osalta Tampereen Pyrinnön ykkösasema oli vankka jo ennen illan finaalia, ja voittoon riitti neljäs sija. Helsingin Suunnistajien piti voittaa Ikaalisten Nouseva-Voima ollakseen toinen ja näin tapahtuikin, vaikka Nouski oli pääsi välillä uhkaavan lähelle illan finaalissa.  Kolmanneksi Viestiliigan kokonaiskisassa tuli siis Nouski.

Erityisen iloisia ollaan siitä, että HS:n miehillä riittää laajuutta ja joukkueet pärjäävät eri kokoonpanoilla. Nyt Viestiliigassa HS:n kakkosjoukkue oli hienosti yhdeksäs.

HS:n eli Hesan naiset edustivat hyvällä meiningillä. HS1.sen kokoonpanossa juoksivat Anniina Suhonen, Niina Hulkkonen ja Evely Kaasiku ja sijoitus oli illan finaalissa yhdeksäs. HS2.sen sijoitus 14. ja HS2:sen 22. Hyvä kokonaispanos syksyn viesteissä naisiltamme.

Kuvat Op Heikkilä, Henrik Tala

Finaalin palkintojenjako, 1. joukkue: Veli Kangas, Olli Ojanaho ja Topi Syrjäläinen
Naisten viestiliigan finaali joukkueiden jäseniä: ylärivi vasemmalta: Niina Hulkkonen, Johanna Hulkkonen, Pihla Otsamo, Anniina Suhonen, Elina Lammi, Pinja Hietanen ja Noora Hyyrynen