SM-viestiin iskukykyiset joukkueet

Syyskuun 12. päivänä juostaan suunnistuksen SM viesti Mikkelissä suunnistusseura Navin isännöimänä. Kilpailukeskuksena toimii Tornimäen laskettelukeskus.

HS:n ykkösjoukkueen miehet lähtevät viestiin jatkamaan vuodesta 2018 jatkunutta mitalisarjaansa. Joukkue Arttu Syrjäläinen, Veli Kangas, Einari Heinaro ja Olli Ojanaho koostuu neljästä tämän vuoden Jukolan menestyjästä ja tavoittelee viimevuotisen pronssin kirkastamista. Topi Syrjäläinen jäi Mikkelissä juostavasta kisasta pois maastotuntemuksen takia.

Hesan naiset lähtevät hyvällä draivilla ja vauhdikkailla joukkueilla SM-viestiin. Ykkösjoukkueen viestin aloittaa totuttuun tapaan Noora Hyyrynen, kakkososuuden juoksee Johanna Hulkkonen ja ankkurina nähdään kotimaan viesteissä HS-paita päällä debytoiva Evely Kaasiku ja näin ollen joukkueesta löytyy myös arvokilpailukokemusta.

Kisa on tuttuun tapaan seurattavissa IS-TV:stä. https://www.is.fi/urheilu/art-2000008247801.html

Lähetys naisten ja miesten viesteistä alkaa kello 9.40. Miesten lähtö tapahtuu kello 10.00 ja naisten lähtö kello 10.20. Naisten voittajajoukkueen arvioitu maaliintuloaika on kello 12.10 ja miesten kello 12.40.