SM-sprintissä monta onnistumista!

SM sprintin mestaruudet ratkottiin 11.9. Juvalla. Helsingin Suunnistajilla kulki monessa sarjassa vahvasti ja vauhti oli kohdillaan.

Miesten pääsarjassa Topi Syrjäläinen suunnisti upeasti pronssia! Aamupäivän juoksuvoittoiset karsinnat lupasivat jo hyvää ja suunnistuksellisesti haastavammassa finaalissa vahva vire jatkui. Tampereen Pyrinnön Aleksi Niemi uusi mestaruutensa mutta Topi onnistui hallitsemaan suorituksensa jääden 9. sekuntia voittajalle. HS onnistumisia täydensi Otto Kaario 6. sijallaan.

Nuorten sarjoissa iloittiin monista onnistumisista. Katarina Sallila voitti kultaa D17 sarjassa. Santeri Ahoniemi H16 4. Lauri Lakanen H14 4. Emilia Tala D18 5. Matias Liljeström H15 6. ja Ilari Haltia H20 10. ja Minja Nietula D18 10.

Pääartikkelin kuva Mikko Ojanaho

Muut kuvat Marko Rajala

vas. Otto Kaario ja oik. Topi Syrjäläinen oik
Katarina Sallila

Santeri Ahoniemi
Lauri Lakanen