SM mitalitaistossa Saarijärvellä

SM pitkä matka suunnistettiin 4. – 5.9. Saarijärven Pullistuksen ja RastiE4 isännöiminä. Mitalisijat pääsarjoissa hukkuivat HS:n urheilijoilta tällä kertaa keskisuomalaisryteiköihin. Miesten pääsarjassa Topi Syrjäläinen oli paras HS:läinen sijallaan 9.

Nuorten sarjoissa Emilia Tala oli D18 sarjassa 6. Santeri Ahoniemi H16 sarjassa 8. Veteraanisarjoissa kymmenen joukkoon pääsi monikin. Parhaiten onnistui Tuulikki Karvinen, joka voitti sarjansa D75. Muita onnistujia olivat Jani Lakanen H45 2. Heimo Pulkkinen H70 4. Reetta Lakanen D45 5. ja Annamari Vierikko D55 6. 

Onnittelut mitalisteille ja plakettisijoille yltäneille, sekä hyvän suorituksen tehneille. Seuraavaksi suunnistetaan Sprintin ja viestin SM mitaleista 11.9. – 12.9. Juvalla ja Mikkelissä. 

Kuvassa ylh oikea Emilia Tala, alh vasen Santeri Ahoniemi, kuvan ottaja Marko Rajala, Kuva alhaalla vasen Tuulikki keskellä, kuvan ottaja Ritva Kajava