Kutsu koululuokille: Pallomyllyn sisäsuunnistus 11. – 15.10.2021

Kaksi vuotta sitten perinteisiin Myllypuron Pallomyllyn koulujen sisäsuunnistuksiin osallistui 2600 oppilasta opettajineen. Lapset kirmasivat Pallomyllyssä innolla ja palautteet olivat erinomaisia. Viime vuonna tilaisuutta ei koronan takia valitettavasti päästy järjestämään.

Nykytilanne sallii tapahtuman pitämisen. Tarjoamme uusillekin luokille mahdollisuuden osallistua. 

Ajankohta on 11. – 15.10. eli koulujen syyslomaa edeltävä viikko. Tapahtuma on kouluille ilmainen ja sopii parhaiten 2. – 6.-luokkalaisille.

Lisätietoja antaa ja varauksia voi tehdä em. päiviksi ajoille klo 8.15 – n. 15 reimo.uljas@helsinginsuunnistajat.fi

Kerro varauksessa päivä/päivät, jolloin pääsisitte tulemaan. Sekä saapumis- ja poistumiskellonajat, mistä luokasta on kyse ja kuinka monta oppilasta ryhmässä on. Usean ajan esittäminen parantaa toivotun saantia. Tapahtuma kaikkineen kestää runsaan tunnin. Varausikkuna sulkeutuu 30.9. elleivät ajat täyty jo ennen sitä, mikä on hyvin todennäköistä.

Järjestelyistä vastaavat Helsingin Suunnistajien seniorit.

Tervetuloa! 

PS.   Syysloman jälkeen alkavat LABYRINTTISUUNNISTUKSET koulujen omissa liikuntasaleissa, mikäli koronatilanne sen sallii. Pallomyllyyn osallistuminen ei estä, etteikö koululla voida pitää labyrinttejäkin. Jos koulu on hankalan matkan päässä Pallomyllystä ja/tai osallistumaan haluavia luokkia on useita, suosittelemme Pallomyllyn sijasta labyrinttisuunnistuksia. Lisää tietoa tulee lähiviikkoina.