Topi huippusuorituksella 10:s MC-keskimatkalla Idressä

HS:n miehet paransivat Ruotsin maailmancupissa lauantain keskimatkalla selvästi alavireisestä pitkän matkan kisasta. Parhaiten onnistui Topi Syrjäläinen, joka sijoittui sveitsiläisten hallitsemassa kisassa kymmenenneksi. Sijoitukset kymppisakkiin ovat olleet suomalaismiehille harvinaista herkkua kovassa maailmancupin kisoissa, joissa maat ovat mukana jopa kahdeksan hengen joukkueilla. Topin huippuvetoa säesti Olli Ojanaho sijalla 20. Evely Kaasiku oli naisten kisassa 27.

Topin kommentit maailmancupin 10. sijasta: Kyllä se oli urani tähän asti kovin saavutus. Suoritus oli radan haastavuuteen nähden hyvä mutta tottakai sinne virheitäkin mahtui. Uskon suorituksenhallinnan olleen avain tänään hyvään menestykseen. Pyrin pitämään kokoajan tiukan otteen suunnistuksessa ja näin myös virheiden sattuessa sain korjattua tilanteen aina sujuvasti.

Suunnistusliiton tiedote: https://www.suunnistusliitto.fi/…/joonas-ahola-neljas…/