Suunnistuksen superviikonloppuna monta HS:n väristä onnistumista

Valkeakosken Haka järjesti 14.-15.8.2021 suunnistuksen superviikonlopun Valkeakosken Korkeakankaalla. Viikonlopun aikana järjestettiin peräti neljä eri tapahtumaa, joita osaa pystyi seuraamaan ISTV:n kautta. Jälkilähetykset ovat nähtävillä myös youtubessa.

Lauantaina 14.8. suunnistettiin legendaarinen 12-18 -vuotiaiden seitsenosuuksinen Nuorten Jukola. Helsingin suunnistajien ykkösjoukkue suunnisti Jämsän Retki-Veikkojen voittamassa jännittävässä kilpailussa upeasti kuudennelle sijalle, nostaen viimevuotista sijoitustaan kahdella. Joukkueessa olivat mukana Santeri Ahoniemi, Nadja Rehberger, Väinö Haara, Aada Sauso, Lauri Lakanen, Luka Kallela ja Emilia Tala. HS:ltä NuJuun osallistui kuusi joukkuetta.

Lauantaina suunnistettiin Viestiliigan neljäs osakilpailu Hämeen Rastiviesti, jossa naiset leimasivat maalissa sijoilla 10 ja 28 ja miehet sijoilla 5, 21 ja 48. Valkeakoski haastoi urheilijamme sopivasti viikko ennen Venloja ja Jukolaa.

Sunnuntaina 15.8. valtakunnallisen alle 14 – vuotiaiden Kompassi-kilpailun parhaimmat saavutukset olivat H14 sarjassa Lauri Lakanen 2. ja Väinö Haara 4. Uusimaa voitti parhaan aluejoukkueen palkinnon ja HS:stä palkittuina olivat Lauri Lakanen ja Lotta Lehtinen.

Suunnistusliiton Nuorten 16-20-vuotiaiden INOV-8-liigan finaalissa Emilia Tala juoksi D18 sarjan toiseksi.

Kuvassa 6:nneksi sijoittunut HS:n NuJu joukkue. Kuvaus Marko Rajala

ISTV:n jälkilähetykset ovat katsottavissa youtubesta https://www.youtube.com/channel/UCrrxK3KjupKwgmz9SVcXwnw