Helsingin Suunnistajat Napapiiri-Jukolassa upea 3. sija

Helsingin Suunnistajien miesten joukkue suunnisti Napapiiri-Jukolassa Rovaniemellä upeasti kolmannelle sijalle parhaana suomalaisjoukkueena. Jännittävän viestin voitti toissavuoden tapaan ruotsalainen Stora Tuna OK ja toiseksi tuli IFK Göteborg. Suomalaismenestystä täydensi Tampereen Pyrintö neljännellä sijallaan. Helsingin Suunnistajat on viimeksi 70 -luvulla saavuttanut näin hyvän sijoituksen.

HS:n ykkösjoukkueessa suunnistivat Arttu Syrjäläinen, Veli Kangas, Topi Syrjäläinen, Miika Suominen, Tuomas Heikkilä, Einari Heinaro ja Olli Ojanaho. Miesten kakkosjoukkue paransi myös toissavuoden sijoitustaan roimasti ja suunnisti sijalle 24.

Naisten Venlojen viestissä ykkösjoukkue paransi hienosti sijaa toissavuodesta ollen 36. Kakkosjoukkue tuli sijalle 68 ja kolmosjoukkue 89. Naisten ykkösjoukkueessa juoksivat Noora Hyyrynen, Johanna Hulkkonen, Anniina Suhonen ja Niina Hulkkonen.

Ylen uutiseen https://yle.fi/urheilu/3-12067994

Napapiiri-Jukolan uutiseen:

https://jukola.com/2021/rovaniemen-riemua-olli-ojanaho-ankkuroi-helsingin-suunnistajat-pronssille-kaaduin-ja-loin-polveni/

Otsikkokuva Raino Lampinen

HS:n Venlojen viestin 1. joukkue, vasemmalta Noora Hyyrynen, Johanna Hulkkonen, Anniina Suhonen ja Niina Hulkkonen. Kuva Elina Lammi
HS:n Jukolan viestin 2. joukkue, vasemmalta Eero Turkki, Otakar Hirs, Ollipekka Heikkinen, Lauri Syrjäläinen, Luukas Valtonen, Jani Lakanen ja Einar Melsom. Kuva Raino Lampinen