Emilia ja Katarina valmiina Liettuassa järjestettäviin nuorten EM-kisoihin

Nuorten EM-Kilpailut Liettuassa kilpaillaan Jukola-viikonloppuna 20.-22.8. Kilpailut alkavat perjantaina pitkän matkan kilpailulla klo 10:00. Lauantaina on vuorossa viesti klo 12:00 ja kilpailut päättää sunnuntaina juostava sprintti klo 9:00.

Helsingin Suunnistajista mukana ovat Emilia Tala ja Katarina Sallila W18 sarjassa.

Kysyimme Emilian ja Katarinan kisatunnelmia.

Emilia
Millä fiiliksillä EYOC:iin? “No tietenki jännittää vähän, mutta lähinnä oon innoissani isoista kisoista ja on kiva päästä vihdoin taas suunnistaa ulkomaille”

Miten valmistautuminen on mennyt? “Valmistautuminen on sujunut hyvin ja ollaan jaettu tiimin kanssa hyviä ideoita ja ajatuksia keskenämme”

Mitä odotat Vilnan maastoista? “Maasto tulee olemaan varmasti hienoa mallisuunnistuksen perusteella ja tässä maastossa isoimmat erot tehdään huonokulkuisten alueiden läpäisemisessä ja tietysti reitinvalinnoilla

Katarina
Millä fiiliksillä EYOC:iin? “Ihan hyvillä fiiliksillä. On mukavaa päästä ekoihin arvokisoihin”

Miten valmistautuminen on mennyt? “Valmistautuminen on mennyt ihan hyvin. Jonkun verran olen tutustunut vanhoihin karttoihin ja käyttänyt esim. Google mapsia apuna”

Mitä odotat Vilnan maastoista? “Odotan haastavia ja erilaisia maastoja kuin Suomessa. Luvassa on jonkun verran puskaa ja erilaisia kasvillisuuksia”

https://eyoc2021.lt