Eikka kokonaiskilpailun toinen Fin5:llä

HS:n Einari Heinaro sijoittui toiseksi Fin5-suunnistusviikon H21E-sarjan yhteistuloksissa. Suunnistusviikon voittoon suunnisti Tsekin MM-kisoissa keskimatkalta pronssia voittanut Ruslan Glebov, jolle Eikka jäi yhteisajoissa hieman yli 6 minuuttia. Kolmanneksi sijoittunut Valkeakosken Hakan Aaro Aho jäi puolestaan Eikasta minuutin ja viisitoista sekuntia. HS:n urheilijoista Arttu Syrjäläinen sijoittui samassa sarjassa kokonaiskilpailussa viidenneksi, Miika Suominen seitsemänneksi ja Veli Kangas yhdenneksitoista. Naisten eliittisarjassa Anniina Suhonen oli kokonaiskilpailussa parhaana HS:n suunnistajana 15.

Viisipäiväisen rastiviikon kaksi ensimmäistä osakilpailua suunnistettiin Posion Kirintövaaran alueella, ja kolme viimeistä osakilpailua käytiin Kuusamon Meskusvaaralla. Eikan sijoitukset kaikissa osakilpailuissa olivat erinomaisia (4., 2., 2., 3., 4.), eikä hän missään vaiheessa sortunut isoihin virheisiin, toisin kuin hänen kanssakilpailijansa. Eikka olikin varsin tyytyväinen viikon kokonaissuoritukseensa:

“Tasaisuus oli valttia tällä viikolla. Osakilpailuvoitto olis ollut kiva, mutta hyvä näinkin. Maastot olivat kyllä upeat! Kompassitreeniä tuli aika runsaasti, mikä on varmasti hyvä Jukolaa ajatellen.”

Eikka ja noin kymmenen muuta HS:n urheilijaa jatkavat Fin5:ltä suoraan Jukola-leirille Rovaniemen harjoitusmaastoihin, joissa kompassitreeniä tulee varmasti tehtyä lisää.

Muita hyviä suorituksia Fin5 suunnistusviikolla: D16E Nadja Rehberger 7. H14A Lauri Lakanen 4 ja Väinö Haara 5. Veteraanisarjoissa D70A Sirpa Koivula 1. ja D55A Annamari Vierikko 3. Onnittelut kaikille!