Helsinki O-Games 12. – 13.6.2021

Tervetuloa kaksipäiväiseen Helsinki O-Gamesiin, joka suunnistetaan alkukesän vehreydessä Luukin maastoissa Espoossa, vain noin tunnin Lahdesta ja puolentoista tunnin ajomatkan päässä Turusta.

Luvassa on kaiken ikäisille kilpasuunnistajille laadukkaat ja koronaturvalliset kisajärjestelyt, huippuradat ja upeat maastot. Kilpailussa on maastonosia, joissa ei ole suunnistettu useampaan vuoteen; kuten Häkläjärven ja Myllyjärven välimaasto. Samalla pääsee seuraamaan huippujen vauhtia, sillä lauantaina on miesten ja naisten pääsarjoissa kansainvälinen WRE kilpailu.

Jokainen sarja palkitaan arvontapalkinnoin, ja WRE sarjojen voittajille on luvassa Garmin mittarit. Kaikkien kilpailuun osallistuvien kesken arvotaan kolme Garmin mittaria ja kaikki RR ja TR sarjalaiset saavat sunnuntaina maaliin tullessa palkinnot. Eniten kahteen päivään osallistujia kerännyt seura palkitaan Vierumäen viikonloppumökin käytöllä.

Lähtöaikojen valinta on auki ennakko-ilmoittautuneille 9.6. klo 20:00 – 10.6. klo 22 välisenä aikana

Kuntosuunnistajiakaan ei ole unohdettu, sillä toteutumassa on koronarajoitusten hellittämisen myötä kuntosuunnistusviesti, joka on oivaa kenraaliharjoittelua tulevia kesän viestitapahtumia varten.