HS:n vastuullisuusohjelma

Helsingin Suunnistajien vastuullisuusohjelma, Reilu peli – Eettiset periaatteet on valmistunut. Vastuullisuusohjelma pohjautuu seuran yhteisiin arvoihin, harrastamme yhdessä, meihin voi luottaa ja pyrimme avoimuuteen sekä koko urheiluyhteisöä sitovaan eettiseen ohjeistukseen, Reilun Pelin ihanteisiin ja tavoitteisiin.

Vastuullisuusohjelman tavoitteena on edistää seurassa vastuullista liikuntaa ja urheilua seuraavien viiden osa-alueen kautta; hyvä hallinto, turvallinen toimintaympäristö, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, ympäristö ja ilmasto sekä antidoping. Lue enemmän näiden osa-alueiden tavoitteista ja toimenpiteistä niiden saavuttamiseksi Vastuullisuusohjelman sivuilta.

Vastuullisuusohjelma on osoitus seuratoiminnan vastuullisuudesta ja edellyttää sekä seuralta että jäsenistöltä sitoutumista vastuullisuuteen. Vastuullisuusohjelma tarkoittaa jatkuvaa prosessia, jossa luomme toimintamalleja sekä arvioimme niiden toimivuutta ja kehitämme toimintaamme.

Vastuullisuusohjelman on koonnut työryhmä Leena Salmenkylä-Mattila, Jani Lakanen ja Mirabella Tolonen