Helsinki O-Games ilmoittautuminen avattu

Tervetuloa kaksipäiväiseen Helsinki O-Gamesiin Snettansiin 12. – 13.6.2021 joka suunnistetaan alkukesän vehreydessä Luukin upeissa maastoissa Espoossa, vain tunnin ajomatkan päässä Lahdesta ja puolentoista Turusta.

Luvassa on kaiken ikäisille kilpasuunnistajille laadukkaat ja koronaturvalliset kisajärjestelyt, huippuradat ja mahtavat pohjoisespoolaiset metsämaastot. Samalla pääsee seuraamaan huippujen vauhtia, sillä lauantaina on miesten ja naisten pääsarjoissa kansainvälinen WRE kilpailu.

Kuntosuunnistajiakaan ei ole unohdettu, sillä suunnitteilla on lauantain yksilösuunnistuksen lisäksi sunnuntaina kuntosuunnistajien viesti, joka on oivaa kenraaliharjoittelua tulevia kesän viestitapahtumia varten. Kuntosuunnistuksen toteutuminen tosin odottaa vielä koronatilanteen selkeytymistä.

Ilmoittautuminen IRMAAN on nyt avattu, sarjoja H/D RR9 eteenpäin H/D 90 sarjaan asti. Katso kisasivut Helsinki O-Games

Nähdään Espoossa 12. – 13.6.!