Seuraavat Iltarastit Kivikossa

Iltarastikausi on hyvässä vauhdissa, Mustikkamaan ja Uutelan Iltarastit vielä käytettävissä ja seuraavaksi suunnataan Kivikkoon! Kivikon rastit ovat metsässä 11.4. – 25.4. välisen ajan. Kartanmyyntipiste on paikanpäällä osoitteessa Savikiekontie 6, su 11.4. klo 10 – 12 ja ma 12.4. klo 16 – 18. Samalla voi ostaa monta karttaa, sillä myynnissä ovat myös seuraavat IR kartat Solvalla ja Paloheinä, lähikiintorastit Pirkkola-Maunula, Nuuksion kiintorastit Pirttimäki ja Luukki sekä, jos omaa värillista tulostusmahdollisuutta ei ole, Lasten Rastien karttoja 1€ hintaan. katso lisää Iltarastit.fi

Näin ratamestarit Matias ja Mikko Salonen kuvailevat Kivikkoa: “Kivikon maasto ei ole rikkonaisuuden vuoksi niitä helpoimpia ratamestareille. Uskallamme kuitenkin luvata monipuolista ja mielenkiintoista suunnistustehtävää jokaiselle radalle. Pisimmät radat ovat erinomaisia taitoharjoituksia myös kokeneille suunnistajille. Myöhäisen kevään vuoksi maastossa on vielä jonkin verran lunta ja liukkaita paikkoja, joten maalaisjärki ja pitävät kengät ovat turvallisin valinta erityisesti kallioilla edettäessä.”

HUOM! virtuaalinen tulospalvelu on käytettävissä Kivikossa (myös Mustikkamaalla ja Uutelassa). Tässä helpot käyttöohjeet:

  • laita urheilukello käyntiin kun lähdet radalle ja muista pysäyttää se maalissa
  • avaa kotosalla iltarastit.fi sivu
  • avaa kalenteri ja tulokset sivu
  • valitse tapahtuma, mihin haluat ladata radan, linkki oikealta ja klikkaa sitä
  • valitse vasemmalta ylhäältä valikosta lisää tulos, klikkaa sitä
  • avautuu “lisää virtuaalinen tulos” klikkaa sitä
  • täytetään tiedot, valitaan rata ja ladataan gpx – valmis!