Lasten Rastit -kausi on alkanut

Lapsiperheille ja aloitteleville suunnistajille suunnitellut Lasten Rastit ovat viety maastoon. Kevät aloitetaan neljällä maastolla ja radalla, jotka löytyvät Paloheinästä, Pirkkolasta, Riistavuorelta ja Laaksosta ja ovat hyödynnettävissä 30.6. asti. Kartat ovat maksuttomia ja ne voi tulostaa Lasten Rastit sivulta värillisenä itse, tai käyttää kännykän näytöllä. Kartan mittakaava on 1:5000. Radat tukeutuvat osittain polkuihin, suurin osa rasteista ovat kuitenkin selkeästi maaston puolella, muilta ulkoilijoilta piilossa. Maastosta löytyvät lähtökyltti, rastiliput 5 – 8 kpl ja maali. Kompassia ei välttämättä tarvita, kunhan muistaa pitää kartan käännettynä kohti menosuuntaa.

Muista myös Suunnistuskoulu verkossa ja sen kivat opetusvideot, jotka auttavat alkuun!

Tervemenoa hyödyntämään Lasten Rasteja ja viettämään aikaa yhdessä!