Firmaliigan suunnistukset myös kuntoilijoille!

Ensimmäisen Firmaliigan kisan alkuun on aikaa enää 10 päivää. Kisoja on toukokuun aikana kolme, 1. Solvalla, 2. Salmi ja 3. Rinnekoti, taattua komeaa Firmaliiga maastoa. Jokaisen kohteen rastit ovat paikoillaan viikon, alkaen maantaista päättyen sunnuntaihin. Joukkueita on ilmoittautunut runsaasti, joten tiukkaa kisaa ja otatusta on luvassa lohkossa kuin lohkossa. Ilmoittautuneet joukkueet ovat nähtävissä täältä

Firmaliiga kisataan omatoimisesti, käytössä on virtuaalinen tulospalvelu ja karttojen toimitukseen on eri vaihtoehtoja. Joukkueiden yhteyshenkilöille määräaikaan mennessä (27.4.) tilatut lähtevät postiin Vapun tienoilla. Jos karttoja ei ole etukäteen tilattu joukkueen yhteyshenkilölle, niitä voi hakea seuraavilta noutopisteiltä.

Firmaliigan karttoja jaetaan joukkueille ja myydään kuntoilijoille klo 16 – 19 Firmaliigan “tapahtumapaikalla”, Solvallassa 11. toukokuuta, Salmessa 18. toukokuuta ja Rinnekodilla 25. toukokuuta. Karttoja jaetaan ja myydään myös Iltarastien “tapahtumapaikalla” Pirkkolassa 9. 5. klo 10 – 12 ja 10.5. klo 16 – 18, Luukissa 16.5. klo 10 – 12 ja 17.5. klo 16 – 18, Paloheinässä 23.5. klo 10 – 12 ja 24.5. klo 16 – 18. Karttoja myydään normaalin IR rastien hinnalla.

Päivitämme osallistujaohjeet pikapuoliin ja ne ovat luettavissa Firmaliigan sivuilta.

Firmaliiga tarjoaa nautinnollisia suunnistushaasteita kaikille osallistujille!