Iltarastikausi on alkanut

Iltarastikausi 2021 on avattu! Tällä(kin) kaudella on luvassa taattua laatua ja monipuolista maastoa Helsingin nopeista lähimaastoista Nuuksion järviylängöille peräti 31 Iltarastikerran verran.

Kausi on aloitettu omatoimisuunnistuksilla siten, että rastit ovat maastossa kaksi viikkoa kerrallaan sunnuntaista sunnuntaihin. Nuuksion maastoissa (Solvalla ja Velskola) rastit ovat viikon kerrallaan. Näin jatkamme ainakin huhtikuun, melko varmasti myös toukokuun. Ensimmäinen Iltarastikohde on vauhdikas, kevään ensikirmauksille sopiva Mustikkamaa, jossa rastit ovat sunnuntaista 28.3. eteenpäin 11.4. saakka.

Seuraavaksi suunnistetaan Uutelassa, jossa rastit ovat paikoillaan JO 2.4. alkaen 18.4 asti. Karttamyyntiä paikanpäällä Pitkäperjantaina 2.4. klo 10 – 12. Karttoja voi myös tilata etukäteen tilauslomakkeella ja hakea noutopisteeltä, tai tilata postitse. Saldoa voi käyttää maksuvälineenä vain verkkotilauksissa. Saldoa ei sen sijaan voi käyttää myyntipisteissä mukaan lukien IR myyntipiste (Saldolla voi kuitenkin tilata kartat verkkotilauksena myyntipisteelle). Lue lisää UUSILTA ja upeilta Iltarastit.fi sivuilta! https://iltarastit.fi

Avainsanat: