Nuortenviesti, Viestiliiga 5/6, Oravatonni ja Kokkens 50v.

Viikonloppuna suunnistettiin Nousiaisissa Varsinais-Suomessa Oravatonni ja Viestiliigan 5/6 osakilpailu, molemmat samasta kilpailukeskuksesta ja samassa maastossa Mynämäen Suunnistajien -52 isännöimänä. Lauantaina juostiin myös Turun Suunnistajien Nuortenviesti.
Viestiliigassa Lukkariviestissä miehillä oli jälleen vahva monen joukkueen edustus ja tilanteet vaihtelivat viestin edetessä, lopulta miesten kolme parasta joukkuetta valtasivat sijat 4, 13 ja 17. Naisilla oli kolme joukkuetta liikkeellä ja niistä kaksi parasta saavuttivat sijat 11. ja 18. Jännittävä kilpailu miesten Viestiliigan mestaruudesta jatkuu ja seuraava ja viimeinen koitos on jo seuraavana viikonloppuna Ikaalisissa Aleksis Kiven viestissä 10.10. Tässä Viestiliigan pistetilanne.

Helsingin Suunnistajien lapset ja nuoret pääsivät viikonloppuna kirmaamaan sekä Nuorisoviestissä ja Oravatonnissa. Nuorisoviestissä HS kaksi parasta joukkuetta nostivat viimevuotisia sijoituksiaan ja Oravatonnissa saatiin jälleen ihailla hyviä yksilösuorituksia. Tärkeintä oli kuitenkin yhdessäolo, omassa suorituksessa parhaansa yrittäminen ja muiden kannustamista hyvässä hengessä.
Viikonloppuna juhlittiin myös Suunnistuksen monitoimimiestä, tulospalveluvelhoa 50-vuotiasta Timo “Kokkens” Kokkoa. Kuvassa seuran varapj Henkka Tala ojentaa Timolle seuran hopeisen ansiomerkin ja “Metsissä kuljimme kerran” kirjan. Kiitos Timolle kaikesta suunnistuksen eteen tehdystä työstä!


 

Avainsanat: