Nuorten valmennusryhmään kaudelle 2020-2021

Nuorten valmennusryhmään haku on käynnissä 14 – 18 vuotiaille eli 2003 – 2007 syntyneille. Haku on auki 2.11.2020 asti. Pääset hakulomakkeeseen tämän linkin kautta.
Vaihtoehtoja on kaksi. Tavoitteellisempi valmennusryhmä on tarkoitettu motivoituneille ja tavoitteellisesti harjoitteleville SM-kisoissa kilpaileville nuorille suunnistajille. Ryhmään kuulumisen edellytyksenä on nuoren oma halu sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin. Ryhmään kuuluvien urheilijoiden kanssa tehdään urheilijasopimukset, joissa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt. 
Toinen vaihtoehto on ilmoittautua samaan valmennusryhmään mutta pienemmällä maksulla. Nuorella on mahdollisuus osallistua normaalisti seuran harjoituksiin ja viesteihin ja omakustanteisesti seuran leireille ja kisareissuille. Tämä mahdollisuus sopii vähemmän kilpaileville ja niille, jotka haluavat suunnistaa vähemmän tavoitteellisesti. Tässä vaihtoehdossa ei tehdä myöskään urheilijasopimusta. Toivomme että tätä kautta voimme pitää nuoret mukana ryhmässä ja mahdollistaa hyvä harrastus omien aikaresurssien mukaan.
Lue lisää valmennuksen ajankohtaista sivulta

Avainsanat: