Aleksis Kiven viesti ennakko, Viestiliigan finaali

Viestiliigan 2020 finaali järjestetään Ikaalisissa lauantaina 10.10. ja järjestävänä seurana toimii Ikaalisten Nouseva-Voima. Aleksis Kiven viesti tuo syksyn viestisuunnistukseen uuden elementin, jota ei ole kaudella 2020 juuri nähty, nimittäin yösuunnistuksen! Naisten viesti lähtee pimenevään syysiltaan klo 17.00 ja miehet klo 17.30. Osuuspituudet kolmiosuuksisessa viestissä miehillä on 50min-60min ja naisilla 45min-55min, joten ihan sitä kunnon yösuunnistusta on luvassa! Finaalissa on jaossa tuplapisteet, joka tuo lisämausteen iltaan. Pistetilanne on Helsingin Suunnistajien osalta todella jännittävä, miesten ollessa toisena vain 20 pistettä Tampereen Pyrintöä perässä. Naisten joukkue on tiukassa pistetilanteessa sijalla 10.
Kysyimme ankkuri Olli Ojanahon mietteitä kilpailusta. Mikä on Helsingin Suunnistajien joukkueen vahvuus? ”Joukkueemme suurin vahvuus on mielestäni tasaisuus, sillä kaikkien perustaso on ollut hyvä läpi syksyn. Uskon, että kun vain maltamme tehdä omaa perustyötämme huolellisesti niin se riittää pitkälle.” Entäpä miten olet itse valmistautunut pimeään ankkuriosuuteen? ”Parin viime viikon aikana olen tehnyt kaksi vauhdikasta yösuunnisharjoitusta ja lisäksi juossut muutaman kerran lampun kanssa, sekä tietysti tutustunut kisa-alueen vanhaan karttaan.”
Myös aloittaja Arttu Syrjäläinen on Ollin kanssa samoilla ajatuksilla: “Tässä joukkueessa on ilo juosta. Luottamus joukkuekavereihin on meidän voimavara. Olen valmistautunut kauden viimeiseen starttiin antamalla kropalle aikaa palautua kovien kisaviikonloppujen jälkeen.”
Helsingin Suunnistajien paras mahdollinen suorituskyky taataan Lumonite Leader -otsalampuilla.
Ota viestiliigan LIVE seurantaan!
IS-TV
Ruutu
naiset1 naiset2
miehet1 miehet2
miehet3