Viestiliigan sprinttiä ja Särkänniemisuunnistusta

Viikonloppuna oli suunnistuksellisesti vilkas viikonloppu. Helsingin Suunnistajat olivat edustettuina monessa ja vahvasti esillä. Viestiliigan kolmas osakilpailu suunnistettiin sähäkkänä parisprinttinä  Lahdessa Launeen puistossa. Keväältä siirtynyt lasten ja nuorten tärkeä tapahtuma Särkänniemisuunnistus Tampereella ja Espoo-Sprintissäkin ehtivät monet tuplasprinttailla. Kuvassa miesten Viestiliigassa hienosti toiseksi pinkonut kaksikko HS 1: Tuomas Heikkilä ja Otto Kaario

Viestiliigassa HS:llä oli vahva edustus paikalla, peräti kuusi kaksihenkistä miesten ja viisi naisten joukkuetta. Odotettua menestystäkin tuli ja miehiltä jälleen vakuuttavaa kokonaispanosta. Miesten viestissä HS nappasi sijat kaksi ja kuusi ja kolmosjoukkuekin tuli sijalle 14/50. Tällä suorituksella HS:n miehet jatkavat liigan pistejohdossa. Naisten osalta tiukka jahti päättyi ykkösjoukkueena osalta sijalle 8. toinen joukkue sijalle 12. Naiset ovat pistetilastossa hienosti sijalla kuusi. Seuraava etappi on SM-viesti Pöytyällä 20.9, jossa miehet saalistavat nöyrästi toistoa viime vuoden voitolle ja naiset viitossijalle. 
Lasten Särkänniemisuunnistus oli odotuksia täynnä ja iloinen tapahtuma lapsille. Myös HS:n nuorisotoiminnassa yksi kauden päätapahtumista. Särkänniemi suunnistuksessa, keskitytään ensin omaan suoritukseen ja sitten päästään huvittelemaan. Tärkeintä oli osallistumisen ilo ja juoksu hauskassa ympäristössä. Myös kilpailullisia onnistumisia nähtiin kuten erinomaisesti omalla radallaan onnistunut Lauri Lakanen (1 – H13)


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuvissa naisten viestin ja Särkänniemisuunnistuksen vauhtia