Lumonite SM yössä taisteltiin mitaleista!

Liperin Pärnävaaralla juostiin 26.9. Lumonite yösuunnistuksen suomenmestaruuksista. Miesten pääsarja oli jännittävää seurattavaa, sillä neljä HS:n miestä taisteli A-finaalissa sekä mitaleista että hyvistä sijoituksista. Parhaiten onnistui Topi Syrjäläinen voittaen lopulta tiukassa kärkitaistelussa pronssia. Kulta matkasi Tampereen Pyrinnön Elias Kuukalle.
Topin sanoin, miltä tuntuu voittaa pronssia ja miltä öinen Pärnävaaran maasto ja rata vaikutti? “Pronssi todella maistuu on sitä sen verran kauan jo haettu ja monet nelos-vitos sijat otettu, että pronssi kyllä kelpaa!
Suoritukseen olin yhtä väliä lukuun ottamatta tyytyväinen, eli kokonaisuutena varsin onnistunut suoritus. Maasto oli mukavaa vaihtelua sm-kisoihin ja jyrkät suppamuodot mahdollisti hyviä reitinvalintavälejä. Rata oli kyllä varsin hyvä!”
Muut A-finaaliin päässeet HS: n miehet pärjäsivät hekin mainiosti. Einari Heinaron ollessa kuudes, Arttu Syrjäläisen 14. ja Anton Salmenkylän 20.
Helsingin Suunnistajien onnistuneita yökettuja löytyi sekä nuorien ja veteraanien sarjoista. Kultaa D35 sarjassa voitti Tiina Haarlaa, Mika Rantala hopeaa sarjassa H55, Venla Turakainen (D20) ja Anni Rajala (D16) pokkasivat pronssi mitalit.
Nuorissa plaketisteja olivat: Ulla-Riina Mäntylä 8. Katarina Sallila 9. D16 sarjassa ja Lauri Syrjäläinen 9. H20 sarjassa. Onnittelut!
Yläkuva Topi ja Einari ja miesten pääsarjan palkintojenjako
Ala kuva vasemmalta alkaen: Tiina, Venla ja Anni

 

Avainsanat: