Lasten ja nuorten syksyn harjoitukset!

Susien, Kettujen ja Oravien harjoitukset ovat pyörineet syksyn ajan tiistaisin ja torstaisin vilkkaasti Anton Salmenkylän ja nuorten apuohjaajien vetämänä. Tällä viikolla  teemana on ollut kompassin käyttö. Joillekin suunnassa kulkeminen oli ihan uutta oppia, joillekin tutumpaa.
Harjoitusten alkuun kuuluu aina verryttelypelejä ja leikkejä. Joidenkin mielestä ne ovat harjoitusten paras osuus! Sitten ryhmät lähtevät etsimään uusin opein rasteja taitotasolleen sopivalla tavalla nuorten ohjaajien ja vanhempien auttaessa. Kuinka hieno tunne onkaan kun rasti löytyy! Harjoituksen jälkeen nuoremmat saavat tarran harjoituspassiin.

Syyskauden ulkoharjoituksia on vielä kaksi jäljellä, sitten alkavat yösuunnistusharjoitukset ennen talvikautta. Mukaan voivat tulla myös ensikertalaiset kokeilemaan. Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan. Katso ohjeet  lasten alkeiskurssi sivulta
Kuvia Pirkkolan harjoituksista 24.9.