Iltarastit Solvallassa 27. syyskuuta

Lasten RastitIltarastikausi jatkuu sunnuntaisin vielä kolmen viikon verran. Seuraavat Iltarastit suunnistetaan 27. syyskuuta Nuuksion komeissa maisemissa. Keskuspaikkana on Solvallan Swinghill. Lähdöt ovat kello 10 – 11.30 välisenä aikana ja maali on auki klo 13:een. Karttoja myydään klo 13:een saakka. Rastit ovat metsässä seuraavan viikon sunnuntaihin saakka. Ratamestari David Farkas on laatinut yhdeksän eri pituista ja vaihtelevaa rataa Punjonsuon – Ruuhijärven – Suolikkaan maastoon. Pitkää rataa toivoville on tarjolla 12 kilometrin hieno suunnistus Nuuksion parhaissa maastoissa.
Lasten Rastit
Lasten Rastit

Tästä Iltarastien kalenteri sivuille. Ohjeet löydät täältä. Muista myös Iltarastien facebook.
 
Iltarastien  syksyn kalenteri:
su 27. 9. Solvalla, Swinghill
su 4.10. Postintaival
su 11.10. Paloheinä
Lähirastit:
su 18.10. Herttoniemi
su 25.10. Laakso
su 1.11. Mustikkamaa
su 8.11. Kivikko