HS:n miehet ja naiset vuoden pääviestiin

Vuoden tärkein suunnistusviesti eli SM-viesti kisataan ensi sunnuntaina. HS:n naiset ja miehet lähtevät kovilla joukkueilla puolustamaan viime vuoden menestyksiä. Sekä hallitsevana mestarina kisaan lähtevät miehet että viidenneksi Mynämäellä juosseet naiset kisaavat täsmälleen samoilla ykkösjoukkueilla kuin 2019. Miesten ykkönen juoksee siis järjestyksessä Arttu, Eikka, Topi, Olli, ja naisten ykkönen kisaa joukkueella Noora, Pihla ja Milla.
Kisa IS-TV:ssä (https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu) klo 11:30 alkaen, naisten startti klo 12:00 ja miesten klo 12:10.

HS 1Ankkuri-Olli odottaa kisaa innokkaasti:
– SM-viesti on aina yksi syksyn kohokohdista ja tänä vuonna ehdottomasti myös yksi koko kauden kohokohdista, ellei jopa se kaikkein tärkein kisa varmasti kaikille.

HS 2


Pahimpina kilpailijona Olli pitää samoja joukkueita, joita vastaan viime vuonnakin ankkuriosuudella voitosta kamppaili:
– Ainakin TP, Nouski ja KR pystyvät lisäksemme taistelemaan voitosta. Muitakin erittäin hyviä joukkueita toki on, ja yllätykset ovat mahdollisia.
– Uskon, että viestistä tulee erittäin tasainen eikä erot repeä kovin suuriksi mutta pieniä, ratkaiseviakin eroja voi syntyä heti ensimmäisestä osuudesta lähtien. Kaikki osuudet ovat yhtä tärkeitä lopputuloksen kannalta.
Naisten ykkösen ankkuri Milla lähtee kisaan taisteluvalmiina:
– Hauskaa lähteä kamppailemaan sijoista muiden huippujoukkueiden kanssa samalla tiimillä,
jolla yllettiin viime vuonna viidensiksi!
-Varmasti kova kisa tulossa, ja fokus täytyy pitää tiukasti omassa kartassa!