HOG sprintti 16.9. Helsingin Lassilassa


Helsingin Suunnistajat järjestää keskiviikkona 16.9.2020 kansallisen sprinttisuunnistuskilpailun Helsingin Lassilassa. Alue on erittäin mainio kompakti ja suunnistuksellinen sprinttisuunnistusalue, joka muodostuu monimuotoisista kerrostalo- ja pienkerrostaloalueista ja on liikenteellisesti rauhallinen. Alueen kartan teki jo kaksi vuotta sitten huippusuunnistaja ja vuoden 2017 SM-kisan kartantekijä Topi Syrjäläinen. Kartan valmistuttua päätimme säästää alueen huipputapahtumaan, koska alue on niin mainio sprinttisuunnistukseen…

Atte Lahtinen, viime vuoden Helsingin maailmancupin ratamestari toimii ratamestarina ja on syksyn aikana päivittänyt Topin tekemää karttaa samalla kun suunnitellut ratoja. Alueen taloyhtiöt ovat varsin myönteisesti suhtautuneet tapahtumaamme ja tulemme senkin puolesta saamaan erinomaiset radat ja samalla HOG-sprintti toimii suunnistajille erinomaisena valmistautumistreeninä vain muutama päivä ennen Salossa pidettävää SM-sprinttiä.
Ilmoittaudu Irmassa to 10.9. mennessä. HOG sprinttisivut löytyvät täältä. Kilpailukutsu jo julkaistu ja muut tiedot päivittyvät tuota pikaa.
Huom! Seuran jäsenet, talkookutsu löytyy jäsenpalvelusta.Ilmoita itsesi ja kirjoita kommenttikenttään tehtävätoive. Tekijöitä tarvitaan rastivahdeista, parkkiin ja rakentajiin ja kaikkeen siltä väliltä. Kiitos kun tulet mukaan!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *