Vauhdikkaat Iltarastit odottavat Paloheinässä 17.8.

Lasten Rastit Markku Arola ja Iltarastien tekijät toivottavat suunnistajat tervetulleiksi testaamaan elokuista suunnistuskuntoaan Iltarastitapahtumassa Paloheinässä 17.8. Luvassa on vauhdikkaita ratoja mutta tarkkaa rastinottoa, sillä osalla radoista rasteja on paljon. Aloitteleville suunnistajille Keskuspuisto on turvallinen ja hyvä paikka harjoitella lajia ja kokeneemmat suunnistajat saavat hyvän ja juostavan harjoituksen lyhyemmillä tai pidemmillä radoilla.
Iltarastit-tapahtumat ovat maanantai-iltaisin, lähdöt ovat klo 16:30 – 18:30 välisenä aikana, maali auki 20:00 asti. Ratoja moneen lähtöön “kaikki rastit” tyyliin: 1,5, 3, 4, 5, 6 ja 7 km. Tapahtumassa on online tulospalvelu, emit-leimasimet ja -ajanotto. Omatoimisuunnistajille rastit ovat maastossa ilman leimasimia ja ajanottoa koko viikon sunnuntai-iltaan asti. Lue lisää Iltarastit sivuiltamme.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *