Superviikonloppu Mikkelissä 15. – 16.8

Tulevana viikonloppuna riittää jännitettävää; lauantaina juostaan Nuorten Jukola eli NuJu, joka on nuorten suunnistajien tämän kauden päätapahtuma ja sunnuntaina Viestiliigan toinen osakilpailu Medilaserviesti, johon osallistuu jälleen HS:ltä monta joukkuetta. Molemmat viestit juostaan Mikkelissä, joka on tänä viikonloppuna varsinainen suunnistustapahtumien keskittymä.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuorten Jukolaan starttaa Helsingin Suunnistajilta peräti kuusi joukkuetta. Suunnistajat ovat iältään H/D10 – H/D18 vuotiaita. Kilpailu starttaa lauantaina klo 11:00 ja ensimmäisiä joukkueita odotetaan maaliin klo 14:00 maissa. Kisasivut ovat luettavissa täältä. Seuraamme viestiä odottavaisina ja jännittyneinä.
Viestiliigan toinen osakilpailu Medilaserviesti starttaa aamupäivällä naisten viestillä klo 10:30, lähetys alkaa klo 10:10 ja iltapäivällä miesten starttaa klo 14:00 ja lähetys alkaa klo 13:40. Naisten viestin lähetystä voi seurata tämän linkin kautta. Miesten viestin lähetystä voi seurata tämän linkin kautta.
Tässä ennakkotunnelmia naisten ykkösjoukkueen osalta: “Sunnuntaina mennään taas! Medilaser-viestin aloittaja, nopsajalkainen Noora, hakee vauhtia Kalevan Kisoista ja vauhti jatkuu sunnuntaina starttipaukusta lähtien. Väliosuuksien erikoisnainen Anniina laittaa kärkinaisille kampoihin ojentaen viestikapulan viimevuosien rutiinankkurillemme Millalle. Tällä kertaa ei kokeilla uusia kujeita vaan mennään sillä, mikä on toiminut ennenkin. Onnistumisen nälkä on kova ja ja ehjää kokonaisuutta lähdetään hakemaan”
Miehiltä starttaa jälleen viisi joukkuetta. Kokoonpanoja on viime viikonlopun Klaaniviestin jälkeen hieman myllätty. HS:n miehistö lähtee nöyränä kohti Etelä-Savon vaativia maastoja. Myös miesten ykkösjoukkueen avaaja Tuomas Heikkilä hakee vauhtia ratajuoksusta ennen Medilaser viestiä. Miesten saldo viimeisistä viestiliigan kilpailuista on herkullista luettavaa: hopeaa, voitto, hopeaa ja voitti. Miten käy miesten sunnuntaina?
Kuva nuorten valmennusryhmäläisistä ja huoltajista on Hankasalmen suunnistusleiriltä 23.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *