Miehet innoissaan alkavasta Viestiliigasta

Tänä vuonna Helsingin Suunnistajilta osallistuu Viestiliigan miesten ensimmäiseen osakilpailuun peräti viisi joukkuetta, joista ainakin kaksi taistelee varmasti voitosta. Miesten viestiä pääsee seuraamaan klo 13:40 alkaen ISTV:n lähetyksestä ja startti tapahtuu klo 14:00.
Tähtiseuravalmentaja Janin kommentti tulevan Viestiliigan alkuun: “HS:n miehet ovat koko kevään ja kesän odottaneet viestejä, joissa talven yhteistreenit ja valmistautuminen päästään mittaamaan. Suunnistuskausi on edennyt kivasti ja miehet ovat kunnossa. Nyt päästään vihdoin irti ja kaksi joukkuetta lähtee ehdottomaan kärkitaistoon. Tärkein tavoite on pitää pää kylmänä ja hyökätä suunnistukseen rastiväli kerrallaan”.


Ykkösjoukkueessa kisaavalla Arttu Syrjäläisellä on selkeä päämäärä ja into päästä aloittamaan viestikausi: “Todella suurella innolla kohti syksyn Viestiliigaa! Kyllä tämän tasoisella miehistöllä pitää lähteä joka kerta taistelemaan viestin voitosta. Jatketaan hommia siitä mihin viime syksynä jäätiin”.
Olli Ojanaho jatkaa samalla linjalla ja samalla ilmaisee tyytyväisyytensä siihen, että miesten joukkueita riittää: “Mahtavaa päästä taas kisaamaan! Luvassa on varmasti haastava ja tiukka viesti,ja saamme jalkeille monta hyvää joukkuetta. Viestiliigan kisat ovat hyviä mahdollisuuksia kerryttää kokemuksia kovista viestitilanteista koko miehistölle”.
Helsingin Suunnistajien joukkueiden kokoonpanot

  1. Arttu Syrjäläinen, Olli Ojanaho, Topi Syrjäläinen
  2. Veli Kangas, Einari Heinaro, Anton Salmenkylä
  3. Lauri Syrjäläinen, Jani Lakanen, Luukas Valtonen
  4. Miika Suominen, Aapo Summanen, Ville Lampinen
  5. Ilari Haltia, Atte Lahtinen, Mikko Laakso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *