Nuorisojaoston pikkujoulut


Oravat, Ketut ja Sudet perheineen kokoontuivat pikkujoulun viettoon päiväkoti Kalinkaan. Mukavan yhdessäolon ohessa tarjolla oli pikkujouluherkkuja ja Minnan laatima kuvasuunnistustehtävä, jota porukalla ratkoimme. Musiikkinumerosta vastasi Lotta Lehtinen taitavalla pianoesityksellään.

Perinteen mukaisesti jaoimme mitalit nuorten sarjasuunnistuksiin vähintään kolme kertaa osallistuneille suunnistajille. Tänä vuonna 44 nuorta Helsingin Suunnistajien urheilijaa saavutti tarvittavan osallistumisaktiivisuuden. Mutta olipa Helsingin Suunnistajia mukana sarjojensa kärkikahinoissa! D10RR -sarjassa Linnea Pohjola ja Venla Länsiluoto juoksivat hienosti toiseksi ja kolmanneksi. H10RR -sarjan voiton vei Tuukka Valtonen ja H10 sarjassa toiseksi suunnisti Topias Ryyppö. D12 sarjan voiton vei Aada Sauso. D14 sarjan kärkikaksikon muodosti Milla Tupitsa ja Nadja Rehnberger. Saattajasarjassakin nähtiin hienoja suorituksia ja aktiivista osallistumista. Joanna Kaunio osallistui hienosti jokaiseen sarjasuunnistuskilpailuun.
Tänä vuonna Oravilla, Ketuilla ja Susilla oli käytössään harjoituspassi oman aktiivisuuden seurantaa varten. Passiin merkattiin tarra harjoitukseen, kilpailuun tai talkoisiin osallistumisesta. Jokainen niitä kerännyt nuori sai muistoksi pienen palkinnon. Komeimmat tarrakokoelmat keräsivät Aada Sauso, Iida Siivola ja Alina Siivola.
Pikkuhiljaa lähestytään joulua ja tammipakkasia. Suunnistusta ei kuitenkaan tarvitse kokonaan jättää talvellakaan, sillä lauantaisin on tarjolla nuorille korttelirasteja eri puolilla pääkaupunkia. Seuraa MyClubia ja tule mukaan!

 
Teksti Kimmo Kärkkäinen, Nuorisojaosto