Sprintticup 9.11. Tukkutori

>> Tulokset ja väliajat
Sprintticupin kisa torstaina 9.11. käydään Sörnäisissä, Tukkutorin varasto- ja toimistorakennuskortteleissa sekä läheisillä kerrostaloalueilla. Monelle Sprinttipäivästä tuttua todella monipuolista ja vauhdikasta sprinttimaastoa. Radat on suunnitellut Arttu Syrjäläinen, kartta on Topi Syrjäläisen käsialaa.
Tapahtumakeskus Tukkutori (Vanha talvitie 10). Myynti, lähtö ja maali löytyvät tästä.
Radat täysvaikeat (A) 3.7 km ja (B) 2.8 km sekä keskivaikea (C) 2.6 km, radoilla 16/13/12 rastia.
Lähdöt klo 18-19, ONLINE-tulospalvelu.
Maksu 10€, nuoret alle 19v 5€, emit-laina 2€  >> Verkkomaksu ennakkoon. Tapahtuman voi maksaa myös liikunta-, tyky- tms etuseteleillä, Iltarastit Express -sarjalipulla sekä yrityksen/seuran maksusopimuksella. Tapahtuma sisältyy Helsingin Suunnistajien jäsenetuihin.
Kulkuyhteydet katso Reittiopas. Pysäköinti omatoimisesti sallituille paikoille ympäristössä. Älä pysäköi Tukkutorin sisäpihoille (kilpailualuetta)!
>> Sprintticup kalenteri ja lisätiedot

 

  • Sprintticupin tapahtumat ovat kaikille avoimia kuntosprinttejä, lisenssiä tai seuran jäsenyyttä ei vaadita.
  • Varaa mukaan jonkinlainen valaisin vaikka kadut ovatkin pääosin valaistuja. Heijastinliivi on erittäin kannatettava lisävaruste.
  • Noudata kartan kiellettyjä alueita. Sprintissä kielletyille alueilla ei saa mennä eikä ylittää vaikka pääsisitkin. Kielletyt kohteet ja sama havainnollistettuna. Noudattamalla sääntöjä varmistat, että saamme käyttää maastoa jatkossakin. Maastossa on myös valvontaa.
  • Muista että olet liikenteessä tavallinen jalankulkija. Noudata tieliikennelakia. Noudata tarpeellista varovaisuutta. Noudata kaupunkilaisjärkeä.

 

Verkkomaksu

Voit maksaa osallistumismaksun jo ennakkoon (verkkopankkimaksu). Maksu rekisteröidään emit-kortillesi ja saat vahvistuksen maksusta sähköpostiisi. Verkkomaksu ennakkoon on käytössä 9.11. kello 16.00 asti, tämän jälkeen kaikki maksut tapatumapaikalla.
//

 

Tukkutori ja ympäristöä

Tapahtumakeskus

Myynti, lähtö ja maali keskellä Tukkutoria.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *