Lähirastit vielä kerran

 
Koska suunnistussää näyttää jatkuvan suotuisana, järjestämme vielä yhdet Lähirastit sunnuntaina 15. marraskuuta Pirkkolan urheilupuistossa. Lähtöpaikka on lähellä Pirkkolan uimahallin sisäänkäyntiä. Rasteille pääsee kello 11 – 12.30 ja maali sulkeutuu klo 14.
Lähirastit on kuntosuunnistus, jossa on valittavana neljä eripituista rataa: 2 km, 3 km, 5 km ja 7 km. Tarjolla on myös pistesuunnistus. Pistesuunnistuksessa maastossa on joukko rasteja, joille on annettu lähinnä niiden sijainnin ja vaikeuden mukaan tietty pistearvo.
Karttamaksu on aikuisilta 6 euroa ja alle 19-vuotiailta 2 euroa.

Omalla autolla tulevien toivotaan käyttävän etupäässä Pirkkolantien varrella olevaa alaparkkipaikkaa.
Joukkoliikenteellä Pirkkolaan pääsee hyvin. Pirkkolantiellä, Kehä I:llä ja Hämeenlinnaväylällä olevilta pysäkeiltä on lyhyehkö kävelymatka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *