Seuranmestaruudet keskiviikkona!

Seuranmestaruuskilpailut 2012

 

Seuranmestaruuskilpailut järjestetään keskiviikkona 19.9. klo 17 alkaen Myllypuron pallomyllyssä sisäsuunnistuksena. Mestaruudet ratkaisee kylmähermoisuus ja taito. Radan ihanneaika on viiden minuutin paikkeilla. Erityisesti kaikki nuoret ja nuorten vanhemmat mukaan!
Varustukseksi riittää sisäliikuntavarustus. Ei nastareita eikä piikkareita. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Aikataulu:
Klo 17:00 Ovet avautuvat
Klo 17:30 Erikoisvieras
Klo 18:00 Ensimmäiset mestaruudesta juoksijat starttaavat
Klo 19:30 palkintojen jako ja seuran suklaavaraston loppuunsyönti
 
Vielä tarvitaan apuja keskiviikkona päivällä maaston rakentamiseen ja torstaina iltapäivällä maaston purkamiseen. Ilmoittaudu Pauliinalle (pauliina.lankinen at helsinginsuunnistajat.fi) tai Valtosen Jarille.
 
Pallomylly
Kilpailuohje
Vanha kartta vuodelta 2010