HS voitti Oravatonnin

Helsingin Suunnistajien nuorten superviikonloppu sai arvoisensa päätöksen, kun Oravatonnin kokonaiskilpailun voitto heltisi vihdoin vuosien yrittämisen jälkeen. Yhteensä viidessä Oravatonnisarjassa tuli voitto ja niiden lisäksi monta muuta huippuhienoa sijoitusta. HS:n voitto oli täysin ylivoimainen 117 pisteellä. Jaetulle kakkossijalle tulleet Kangasala SK ja Tampereen Pyrintö saivat 64 pistettä kumpainenkin..
Oravatonni käytiin Vehmaalla tämänvuotisen Nuorten Jukolan kartalla. HS:n voiton lisäksi ilahdutti erityisesti se että viikonlopun bussimatkalle oli reissuun lähtenyt monta ensikertalaista. Koko päivän kestänyt vesisade mutapellolla koetteli, mutta sankareina selvittiin kaikki. Erityiskiitos bussin puunausporukalle  ja Leena Tuumi-Niemelle, joka lupasi pestä teltat ja viirit!
Jälkeenjääneitä tavaroita, suunnistuskumpparit, koko 41, uudet, tuulipuvunhousut, 140 cm ja kaksi paria litimärkiä hanskoja (nyt jo kuivat) voi kysellä Pauliinalta (pauliina.lankinen at helsinginsuunnistajat.fi.
Uutinen MS-52:n sivuilla.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *