Syksyn kilpailuleiri Turussa ja Mynämäellä

Helsingin Suunnistajat järjestää perinteisen syksyn kilpailuleirin tekemällä yhteisen matkan Turun nuorisoviestiin ja Oravatonniin 22.-23. syyskuuta. Tarkoituksena on kulkea yhteisellä bussikyydillä, osallistua kahteen kisaan ja yöpyä matkalla. Olemme perinteisesti osallistuneet näihin kilpailuihin isolla joukolla, joten ensikertalaiset ovat erityisen tervetulleita. Jos et vielä ole osallistunut kansallisiin suunnistuskilpailuihin, tämä on erinomainen mahdollisuus tutustua sellaiseen, sillä matkalla on mukana myös runsaasti kokeneita aikuisia ja nuoria.

Matkaan lähdetään bussilla Oulunkyläntorilta Oulunkylän vanhan aseman vierestä lauantaina noin kello 9:30. Ajamme Pakilan läpi Kehä I:lle ja sitä edelleen Turunväylälle. Jos olet tulossa matkan varrelta, ilmoita tarkka paikka ja ole ajoissa pysäkillä.
Tämän hetken sääennusteen mukaan lauantaina iltapäivällä satelee, joten varautukaa sellaiseen säähän. Sunnuntaina pitäisi olla pouta. Ottakaa omat hakaneulat mukaan rintanumeron kiinnittämistä varten.
Leirin osanottomaksun 30 euron lisäksi on syytä ottaa käyttörahaa sen verran, että voi halutessaan ostaa jotain kilpailupaikalla tai matkan varrella, jos pysähdymme paluumatkalla syömään.
Paluu on sunnuntaina noin klo 17-18. Mukaan voi lähteä kokonaisia perheitäkin. Matkan omavastuu on 30 euroa kaikilta mukaan lähteviltä.
Lauantaina suunnistetaan Nuorisoviesti, jossa on nuorille kaksi sarjaa:
A-sarja: seitsemän osuutta yläikäraja 16 vuotta, yhteisikä enintää 100 vuotta.
B-sarja: neljä osuutta, yläikäraja 12 vuotta, yhteisikä max, 44 vuotta. B-sarjassa osuudet ovat tukireittiä ja rastireittiä.
Aikuiset voivat halutessaan osallistua avoimeen C-sarjaan.
Tarkemmat kilpailutiedot Nuorisoviestistä
Saimme A-sarjaan kolme ja B-sarjaan kuusi joukkuetta. Avoimeen C-sarjaan halukas voi vielä ilmoittautua, Yksi osuus on vapaana.
Majoittuminen on Rymättylässä Turun seurakuntien omistamassa Kunstenniemen leirikeskuksessa, jossa saamme lauantaina päivällisen ja iltapalan ja sunnuntaina aamupalan.
Yöpymistä varten tarvitaan lakanat tai aluslakana ja makuupussi. Muuta mukaan tarvittavaa on ainakin suunnistusvarusteet, peseytymisvälineet ja vaihtovaatetta erilaisia säitä varten.
Sunnuntaina suunnistetaan Vehmaalla Oravatonni tämän vuoden Nuorten Jukolan viereisessä maastossa. Siellä on sarjoja tytöille ja pojille kaikille ikävuosille kymmenestä 16 vuoteen. Kymmenvuotiaille on on kaksi sarjaa: RR ja “normaali” suunnistus.
Tässä vielä sarjat: H/D16, H/D15, H/D14, H/D13, H/D12, H/D11, H/D10, H/D10RR. Seurojen välillä on näissä sarjoissa pistekilpailu.
Lisäksi ovat kaikki normaalit aikuisten ja isompien nuorten sarjat.
Tarkemmat kilpailutiedot Oravatonnista
Ilmoittautuminen matkalle tehdään tällä linkitetyllä Google-lomakkeella mahdollisimman pian ja viimeistään 11. syyskuuta, jotta voimme varmistaa majapaikkaan osanottajien määrän.
Ilmoittautukaa myös itse kilpailuihin mieluiten IRMAn kautta. Jos IRMA ei ole tuttu, voit kertoa halukkuutesi ilmoittautua myös Google-lomakkeella. Huomatkaa, että nämä ovat kansallisia kilpailuja ja niihin vaaditaan lisenssi tai Nuori Suunta -kortti.
Tiedustelut Jormalta s-postitse: jorma.erkkila(at)helsinginsuunnistajat.fi tai puhelimitse 040 5106205.
Nuorisoviestissä ja Oravatonissa on peristeisesti ollut runsas osanotto ja tunnelma niin bussissa kuin kisapaikalla tai majoituksessa on ollut hieno. Lähde sinäkin mukaan hauskalle syksyn kilpailuleirille!
Nuorisojaosto