25manna Tukholman lähellä

Tämän syksyn 25Manna-viesti juostaan Botkyrkassa Tukholman lähistöllä 6. lokakuuta.
Viesti alkaa lauantaina klo 9 ensimmäistä kertaa naisten osuudella. Arvioitu voittajan maalintuloaika on klo 14.
Joukkueessa saa olla enintään 9 x H21-39-sarjalaisia, vähintään 7 naista, joista vähintään yksi -D14/D45- ja yksi -D18/D35-. Joukkueessa on oltava vähintään yksi DH16 tai nuorempi.
Lähtö kilpailumatkalle perjantaina 5.10. noin klo 16-16.30 (aika täsmentyy myöhemmin). Kokoontuminen Oulunkyläntorilla, josta bussilla Turkuun. Lautta lähtee klo 20.15 Turusta Tukholmaan ja on perillä lauantaiaamuna kello 6.10. Paluu viestin jälkeen lautalla klo 17 Tukholmasta Helsinkiin, perillä Helsingissä ollaan sunnuntaiaamuna.
HS on ilmoittanut kilpailuun kaksi joukkuetta. Irmaan on avattu HS:n ilmoittautuminen, johon pääset kirjautumalla järjestelmään. Ilmoittaudu 11.9. mennessä. Matkan omavastuu kaikilta osanottajilta 30 euroa.