Terveystalon silmien laserleikkaustarjous HS:n jäsenille

Urheillessa silmälaseista on usein haittaa, eivätkä piilolinssitkään sovi kaikille. Silmien laserleikkauksen jälkeen urheilu sujuu säässä kuin säässä; syksyn sadekaan ei enää haittaa suunnistaessa!
Terveystalo on edelläkävijä silmien laserleikkauksessa; meiltä saat turvallisen ja laadukkaan hoidon. Perusteellinen esitutkimuksemme takaa erittäin tarkan lopputuloksen. Leikkaus tehdään kokonaan laserilla, joten toipuminen on nopeaa.
Terveystalo ja Helsingin Suunnistajat ovat yhteistyökumppaneita, ja siksi tarjoammekin nyt kaikille seuran jäsenille ja heidän lähipiirilleen ilmaisen esitutkimuksen molempien silmien laserleikkaukseen. Etu (180 eur) on voimassa 31.12.2011 asti ja sen saat näyttämällä tämän tarjouksen tulostettuna (pyydä lisätietoja Markku Brummerilta).
 
Lue lisää silmien laserleikkauksesta osoitteesta www.rillipää.fi.