HS:n pikkujoulu 30. marraskuuta

Helsingin Suunnistajien yhteinen pikkujoulu vietettiin perjantaina 30. marraskuuta klo 18.30 alkaen Kannelmäen peruskoululla, Runonlaulajantie 40. Juhlassa muun muassa jaettiin tämän vuoden nuorten sarjakilpailujen mitalit.
 
Muita palkittuja:
Vuoden työttösuunnistaja: Milla Mattila, joka on kehittynyt viime kesänä aimo harppauksen sekä taidollisesti että vauhdissa. Hän juoksi 16 -sarjan tyttöjen SM-joukkueessa Kristiinan ja Esssin kanssa plaketeille  (5 sija)
Vuoden poikasuunnistaja: Eikka Heinaro. SM kultaa keskimatka, hopeaa viestissä Panun ja Antin kanssa, pronssia pitkältä            matkalta, 5 SM yö, 6 ylipitkä ja sprintti. Nuorten Jukolan aloituksessa kärjessä, Tiomilan nuorten viestin ankkuri (10)
Iltarastijaosto palkitsee Veera Prihan mainiosta ratamestaroinnista ja kiittää kaikkia muitakin ratamestareita: Attilaa, Nelliä, Kristiinaa, Mikkoa ja Eikkaa. Lisäksi erikoiskiitos Pekka Lammille, joka on jo ilmoittautunut ensi vuoden Iltarastien ratamestariksi
Tsempparipipoja kasarimalliin:
Erno Kähkönen: parhaat piirrokset reittihärvelissä Kainuun rastiviikolta
Vuoden taisteluparit: Aliisa Priha & Kristiina Lampinen sekä Attila Molnar & Mikko Laakso
Vuoden viestinviejiä: Essi Hietaoja, Panu Kangas, Ville Lampinen, Luukas Valtonen, Nelli Hietaoja, Julianna Molnar,
Tsemppari: Mona Juppo