Topi Raitanen HS:n riveihin

Yksi tämän hetken lupaavimmista nuorista suunnistajista, Topi Raitanen siirtyy ensi kaudeksi Helsingin Suunnistajien riveihin. Topi on aiemmin edustanut kasvattajaseuraansa Tuusulan Voima-Veikkoja.

“Uskon, että Helsingin Suunnistajien vahva valmennustiimi osaltaan edistää henkilökohtaista kehittymistäni erityisesti taitopuolella ja täydentää edelleen jatkuvaa hyvää yhteistyötä henkilökohtaisen valmentajani Antti Örnin kanssa. Myös seura- ja suurviestien menestys kiinnostaa, ja nyt siihen on hyvät mahdollisuudet. Helsingin Suunnistajissa on jo entuudestaan paljon kavereita, joten seurasiirtopäätös oli siinäkin mielessä helppo tehdä”, Topi sanoo.

Topi vahvistaa HS:n miesten ryhmää, mutta on myös erittäin kovan luokan vahvistus ensi vuoden Nuorten Jukolaan sekä Ungdomens Tiomilaan.

Vasta 17-vuotiaalla Topilla on jo vankkaa kokemusta kansainvälisistä tehtävistä. Tänä vuonna hän vastasi suunnistuksen nuorten MM-kisoissa pitkällä matkalla suomalaispoikien parhaasta suorituksesta sijoittumalla kilpailussa kahdeksanneksi. Viime vuodelta hänellä on EM-hopeamitali viestistä. Topi edustaa Suomea myös tässä kuussa nuorten EM-kisoissa Portugalissa.

Topin tossu liikkuu vikkelästi myös radalla. Yleisurheilussa Topilla on useiden Suomen mestaruuksien lisäksi kaksi poikien Suomi-Ruotsi -maaotteluvoittoa. Suunnistusliiton nuorten maajoukkueen eli Pohjola-ryhmän lisäksi Topi on valittu myös Suomen Urheiluliiton nuorten maajoukkueryhmään vuodelle 2014.

One Response to “Topi Raitanen HS:n riveihin”

×

Comments are closed.