Kiva koulupäivä Keuruulla

Suunnistavat koululaiset ympäri Suomen kokoontuivat elokuun viimeisenä perjantaina Keuruun liikuntapuistoon, jossa miteltiin tämän vuoden Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailut. Sarjoja oli tarjolla 9-20 vuotiaille. Kilpailumaasto koostui Monttosvuorta ympäröivästä ulkoilualueesta pururatoineen ja polkuverkostoineen.
KLL:ssa edustetaan seuran sijaan kuntaa jossa käy koulua, joten tuloslistoilla vilisikin HS:n nuoria monien eri kuntien edustajina. Perjantaina ratkottiin mitalistit henkilökohtaisilla matkoilla ja lauantaina kisattiin viesteissä.
Seuran koululaisista palkinnoille ylsivät Emilia Tala ykkössijalla D16 sarjassa, Aapo Ikola 5. sijalla H14 sarjassa, Eino Ristimäki 7.sijalla H11TR sarjassa, Katarina Sallila 8. sijalla D15 sarjassa sekä Atte Ikola 8. sijalla H20 sarjassa.
Mitalit jaettiin arvokkaasti illan palkintojenjakoseremoniassa ja päälle discoiltiin kisadiscossa.
Seuraavan päivän viestit kilpailtiin kolmihenkisin joukkuein viidessä eri sarjassa, joissa kaikissa piti olla mukana tyttöjä ja poikia. A-sarjassa suunnistivat 13 vuotiaat, B-sarjassa 15 vuotiaat, C-sarjassa 20 vuotiaat ja E-sarjassa 10 vuotiaat rastireittiläiset ja 11 vuotiaat tukireittiläiset. D-sarja puolestaan koostui yhdestä 13,15 ja 20 vuotiaasta.
HSläisistä Eino Ristimäki otti hopeaa E-sarjassa Hämeenlinnan joukkueessa ja C-sarjassa Atte Ikola suunnisti pronssille Helsingin nelosjoukkueessa. Kuuden palkittavan joukkoon ylsivät myös viidenneksi sijoittuneen Helsingin kutosjoukkueen Juulia Tala sekä kuudenneksi sijoittuneen Helsinki vitosen Minja Nietula ja Luca Kallela.