AOK miteltiin helteisessä säässä

8-16 sarjalaisille suunnattu Uudenmaan alueen oravapolkukilpailu miteltiin 21.5. iltakilpailuna Espoon Sunassa. Järjestävänä seurana toimi tänä vuonna Espoon Akilles. Sää oli helteinen, mutta metsän siimeksessä oli onneksi viileämpää. Helsingin Suunnistajia oli paikalla runsain joukoin ja seuran värejä nähtiinkin hienosti ihan jokaisessa sarjassa.

Seurakaverit Miika Kärkkäinen ja Topias Ryyppö kilpailivat 12 tukireitillä ja 10 rastireitillä. Molemmat olivat tyytyväisiä suoritukseensa eikä mitään isompia pummeja kuulemma tullut. Miika tosin kertoi tehneensä yhden pikku koukun, mutta niitähän nyt tulee välillä kokeneimmillekin konkareille.
-Huomasin yhdessä kohtaa olevani väärällä rastilla, mutta sain sitten siitä kiinni missä olen, kertaili Miika huippusuunnistajan tavoin suoritustaan kisan jälkeen.
Mitaleille seuralaisista suunnistivat D12TR Lotta lehtinen sekä D16 Katarina Sallila 1.sijoillaan, D10RR Venla Länsiluoto 2.sijalla sekä D10RR Linnea Pohjola, D12TR Manda Harjamäki ja H13 Lauri Heikkilä 3.sijoillaan.
Kuvat: Miika ja Topias olivat tyytyväsiä suorituksiinsa. Seuran värit loistivat niin metsässä kuin palkintojenjaossakin.