HS 75v -iltajuhla 10.11. – vielä ehdit mukaan

Vuosi 2018 on Helsingin Suunnistajien 75. toimintavuosi. Juhlavuoden kunniaksi ja sopivasti näin suunnistuskauden lähestyessä loppuaan on aika muistella ja juhlistaa seuran pitkää taivalta! Aivan näillä näppäimillä julkaistaan seuran historiakirja, jonka ennakkotilausmahdollisuutta moni seuran jäsen hyödynsikin alkuvuodesta. Lisätietoja kirjan julkaisusta ja tilaamisesta välitetään MyClub-jäsenpalvelun kautta syksyn aikana.
Tapahtumien osalta juhlavuosi huipentuu lauantaina 10.11. Paasiravintolassa, Helsingin Siltasaaressa vietettävän iltajuhlan merkeissä. Kyseessä on pöytäjuhla, jossa on luvassa kolmen ruokalajin buffet-illallinen, viihdyttävää ohjelmaa sekä luonnollisesti Hyvää Seuraa. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran aikuiset jäsenet vuosien varrelta, heidän avecinsa sekä seuran yhteistyökumppanit. Illan suuntaa-antava pukukoodi on tumma puku/cocktail – juhlavaa, muttei turhan vakavaa! Tule siis mukaan viettämään unohtumaton ilta vanhojen tuttujen sekä uusien tuttavuuksien kanssa!
Vielä ehdit ilmoittautua mukaan juhlaan 30.9. asti osoitteessa https://goo.gl/forms/Kctn64IGgbwKQjXk2. Huolehdithan, että mahdollinen avecisi ilmoittautuu myös itse. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetäthän tiedustelut mahdollisista vapaista paikoista suoraan järjestäjälle. Linkki ajantasaiseen listaan ilmoittautuneista löytyy jäsenpalvelun kautta.
Juhlaa koskevat tiedustelut: Milla Mattila, milla.m.mattila at outlook.com