Menestystä Nuorisoviestistä ja Oravatonnista

Helsingin Suunnistajat teki perinteisen syksyn kisareissun bussilla Turun nuorisoviestiin ja Oravatonniin 29.-30.9. Yötä oltiin yhteisesti leirikeskuksessa, joten seurahenki sen kun parani 😀
Nuorisoviesti suunnistettiin Raisiossa lauantaina. HS oli mukana hienosti neljällä H/D16 sarjan joukkueella ja kolmella H/D12 sarjan joukkueella. 16-vuotiaissa osuuksia oli yhteensä seitsemän ja viestinviejien yhteisikä sai olla enintään 100 vuotta. 12-vuotiaissa osuuksia oli neljä.
16-sarjassa seuran ykkösjoukkue taisteli itsensä jännittävässä ja tiukassa kilvassa lopulta kuudenneksi. Viestiä vei Väinö Ristimäki, Nadja Rehberger, Aapo Ikola, Emilia Tala, Katarina Sallila, Lassi Tervo, Luca Kallela. Kakkosjoukkue sijoittui sijalle 10, kolmosjoukkue sijalle 31 ja nelosjoukkue sijalle 38. Mukana kilpailussa oli yhteensä 53 joukkuetta.
Nuoremmissa HS1 (Väinö Länsiluoto, Eino Ristimäki, Lotta Lehtinen ja Lenni Kallela) sijoittui mukavasti yhdeksänneksi 89 joukkueen joukossa. HS3 kiri sijalle 37. Kakkosjoukkue koki tällä kertaa kohtalokseen hylkäyksen yhden puuttuvan leiman takia mutta sitä ei tietenkään jääty murehtimaan.
Sunnuntain Oravatonni kilpailtiin Mynämäen ja Nousiaisten rajan tuntumassa. Helsingin Suunnistajat ottivat upeasti kolmostilan 10-16 vuotiaiden tulosten mukaan jaetuissa pisteissä. Tampereen Pyrintö voitti kilpailun Lynxin ollessa toinen.
Oravatonni-sarjoissa kolmen parhaan joukkoon seurasta suunnistivat ykkössijoillaan D10RR Lotta Lehtinen ja D15 Ulla-Riina Mäntylä. Kakkossijat nappasivat D9RR Linnea Pohjola, D14 Katarina Sallila ja H15 Luca Kallela. Kolmossijalle suunnisti H13 sarjassa Aapo Ikola.