Oravapolkuviestittelyä Kirkkonummella

AOV eli alueen oravapolkuviesti kilpailtiin Kirkkonummella maanantai-iltana 22.5. Lynxin järjestämänä. Sarjoja oli kolme ja jokaisessa sarjassa suunnistettiin kolmihenkisin tyttöjen ja poikien sekajoukkuein. A-sarjassa kirmasivat 10-12 vuotiaat rasti- ja tukireittiläiset, B-sarjassa 12-14 vuotiaat ja C-sarja oli tarkoitettu 16 vuotiaille.
Helsingin Suunnistajat osallistuivat kilpailuun yhteensä 19 joukkueen voimin ja myös ensikertalaisia oli rohkeasti mukana 😀
“Tuolla on varmaan kohta hienoa odottaa omaa lähtöä muiden viestinviejien kanssa”, tuumi ensimmäistä kertaa viestiin osallistunut 10RR osuutta juossut Lotta Lehtinen iloisesti katsellessaan kuhinaa vaihtopuomilla.
Tiukassa kilpailussa HS saavutti hienosti pronssia C-sarjassa joukkueella Atte Ikola, Kaisa Mäntylä ja Anton Hamppu. A- ja B sarjoissa jäätiin niukasti palkinnoilta nelossijoilla. Kilpailuun mahtui mukaan myös sitä kuuluisaa viestidramatiikkaa kun lähdössä kompuroitiin joukolla ja mukana oli omankin seuran väkeä. Tästä kuitenkin selvittiin ilman isompia ruhjeita ja kaikki joukkueet pääsivät onnellisesti maaliin. Hyvä HS!