Vahvistunut HS virittelee lamppujaan


Viestiskeemoja pohditaan yhteisvoimin Kuva: Janne Syrjäläläinen

Långa natten on 10Milan legendaarinen viestiosuus, jolle joukkueet satsaavat parhaita voimiaan. Tänä vuonna matkaa linnunteitse kertyy osuudella noin 17 km ja Helsingin Suunnistajissa osuuden juoksee Ollipekka Heikkilä.
Joukkue on jo perillä Göteborgissa ja päässyt ottamaan tuntumaa paikalliseen maastoon. 10-osuuksisessa viestissä on tietenkin oma juonenkulkunsa. Långa natten on silti ikään kuin oma lajinsa. Juuri joukkueen kanssa metsästä palannut Ollipekka ehti terveisiksi kommentoimaan, että  “Pitkä yö vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja kärsivällisyyttä”.
Jos jotakuta arveluttaa kisamatkaajien ruokavalio, ei syytä huoleen. Muonituksesta ovat vastanneet Leena ja Synnöve. Ohjelmaa on muutoinkin huoltojoukoilla. Perille saavuttiin torstaina, ja kolmeen päivään mahtuu koko joukko toimintaa, kuten eri ryhmien herätyksiä, muonituksia, harjoituksia ja kuljetuksia. Kaikkiaan mukana on kaksi miesten ja kaksi naisten joukkuetta sekä nuorten joukkueet.
 

Ollipekka Kuva: Harri Koski
 
Helsingin Suunnistajien I-joukkueet
Miehet: 1. Tuomas Heikkilä 2. Arttu Syrjäläinen 3. Topi Syrjäläinen 4. Ollipekka Heikkilä 5. Aapo Summanen 6. Veli Kangas 7. Einari Heinaro 8. Riccardo Scalet 9. Topi Raitanen 10. Olli Ojanaho
Naiset: 1. Pihla Otsamo 2. Anniina Suhonen 3. Paula Gross 4. Tiina Haarlaa 5. Milla Mattila


Miehet: osuudet 1-5

MIehet: osuudet 6-10

 
Naiset: osuudet 1-5

Avainsanat: