Naiset juoksivat mallikkaasti 10Milassa


Suunnistusta ilolla. Paula Gross ja Pihla Otsamo onnistuivat Göteborgin keväässä.  Kuva: Harri Koski
 
Kovassa naisten kisassa kymmenen joukkoon ylsi kolme suomalaisjoukkuetta: Tampereen Pyrintö (3.), SK Pohjantähti (5.) ja Paimion Rasti (10.).
HS:n naisten viesti sujui mallikkaasti alusta loppuun ja Milla Mattila ankkuroi joukkueen maaliin sijalla 38. Pihlalla ei ollut suuria virheitä avauksessa, mutta ‘jalat olivat hieman raskaat’. Anniina ei myöskään isoja virheitä tehnyt, vaan toi viestin varmasti Paula Grossille. “Olin päättänyt, että menen sieltä, mistä itse päätän mennä.”
Paula nosti joukkueen sijalle 43. ollen maalissa väsynyt, mutta hersyvän iloinen. Päävalmentaja Harri Koski kertoi, että Paulalla oli kertomansa mukaan hieman vatsaongelmaa, ja että oli hieman liian lujaa mennyt jonkun mäen. “Mutta hyvä juoksu, ei juuri uskaltanut letkoista luopua ja valitsi aina hyvän porukan, jossa mennä”, kertoili Harri kisapaikalta. Kun Tiina Haarlaa päätti vielä nipistää muutaman sijan, joukkueen sijoitus viimeisessä vaihdossa oli 40. Milla Mattilan hyvä juoksu nosti joukkuetta vielä muutamalla pykälällä.
Joukkue alla 1. Pihla Otsamo 2. Anniina Suhonen 3. Paula Gross 4. Tiina Haarlaa 5. MIlla Mattila

Kuva: Jari Valtonen

Avainsanat: