FinnSpringistä viestimenestystä


Kuva: Harri Koski (Olli Ojanaho, Ollipekka Heikkilä, Tuomas Heikkilä)
HS:n nuori kaarti viritti tänään leveän hymyn valmennusryhmässä sekä seuraväessä. Kauden alku on jo muutenkin näyttänyt, että monen kevätkunto on kohdallaan. Finnspringissä talven mittaan tehty työ ilmeni onnistumisina viestissä, laajalla rintamalla.
Paimion Rastin kivenkova kolmikko Portin, Lundanes ja Tranchand oli vielä tällä kertaa mahdoton lyötäväksi, mutta lähellä tuntumassa etenivät sijoillle 5. ja 7. juosseet HS:n joukkueet. Myös naisten sijoittuminen kahdeksanneksi ja nuorten taistelu (H15-18) sijalle kuusi illahdutti.

Kuva: Harri Koski (Aapo Summanen ja Riccardo Scalet palkittavina, missä Topi Syrjäläinen)
I ja II -joukkueen henkilökohtaiset ajat sijoittuvat pienen marginaalin sisälle. Huippuajat kellottivat Olli Ojanaho ykkösen ankkurina ja viikolla Helsinkiin saapunut Italian Riccardo Scalet kakkosen aloituksessa. Luukas Valtonen 3. joukkueessa ylsi myös kovaan vauhtiin ja debyyttinsä HS:n riveissä tehnyt tsekkiläinen juniori Otakar Hirs ilahdutti osuudellaan. HS6 -joukkueen Arttu ja Eikka keskittyivät huomisen Huippuliigan 17 km:n radalle ja juoksivat viestin pk-harjoituksena.

Kuva:Harri koski
Pihla Otsamo ja Anniina Suhonen pysyttelivät hyvin kärjen tuntumassa Anniinan tuodessa seuravärit neljäntenä vaihtoon. Ankkuriosuudella Elina Lammi joutui hieman taipumaan sijoituksen ollessa hyvä kahdeksas.

Kuva: Harri Koski

Avainsanat: